کلکسیون ترفند و آموزش و سرگرمی
درج مطالب ترفند و آموزش و سرگرمی
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کلکسیون ترفند و آموزش و سرگرمی و آدرس nisha744.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آموزش نصب و راه اندازي دوربين هاي مدار بسته

برای  ادامه روی ادامه مطلب کلیک کنید


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 14 فروردين 1393برچسب:camer, دوربین های مدار بسته, ] [ 21:30 ] [ Nisha رضوانی دستجردی ]

آموزش ساخت درگاه پرداخت آنلاین

 
opp

باسلام. به درخواست یکی از دوستان ، در یه مجموعه پست قصد دارم تا نحوه ساخت درگاه پرداخت آنلاین رو با هم یادبگیریم. درگاه پرداخت آنلاین یه جایی یا یه درگاهیه که شما میسازید و با استفاده از اون میتونید امکان واریز یا انتقال اینترنتی وجه برای کاربرانتون رو فراهم کنید ویا برای دیگران از طریق اون پول واریز کنید.

 

درگاه پرداخت چیست؟

همونطور که گفتم ، شما با استفاده از درگاه پرداخت آنلاین ، میتونید بدون مراجعه به بانک ، برخی کارهاتون رو انجام بدید. مثلا خرید کالا و… . مهمترین کاربرد درگاه پرداخت آنلاین برای وبلاگ نویسان و وبمستران ، اینه که میتونن هزینه انجام سفارشات کارهاشون رو از کاربرانشون بدون اینکه اونها به بانک مراجعه کنن بگیرن. از استفاده های درگاه پرداخت در وبلاگ و وبسایت ها ، فروش کالا و خدمات و همینطور دریافت هزینه سفارشات و تبلیغات و … هستش.

درگاه های پرداخت چند نوع اند؟

اصولا درگاه های پرداخت به دو دسته تقسیم میشن. اول درگاه پرداخت مستقیم. و دوم هم درگاه پرداخت غیر مستقیم. درگاه پرداخت آنلاین رو میشه مستقیما از بانک ها گرفت. اما کارهای اداری زیادی داره که باید به بانک مراجعه کنید و مدارک زیادی رو در اختیارشون قرار بدید همراه با مقداری سفته! که البته در این میان بانک پاسارگاد رو پیشنهاد میکنم. از مزایای درگاه مستقیم اینه که هزینه ها بدون کارمزد به حساب شما واریز میشن. در هنگام واریز ، کاربر به صفحات واسطه منتقل نمیشه و به صورت مستقیم از داخل وبلاگ یا وبسایت شما کارها رو انجام میده.سریع و ایمن هست.

اما درگاه های پرداخت غیر مستقیم رو میشه از شرکت های ارائه دهنده اون گرفت. کارزیادی برای ثبت نام و گرفتن درگاه نمیخواد اما برای هزینه های واریزی کارمزدی رو برمیدارن. البته برخی شرکت ها هم امکانات تبدیل درگاه پراخت غیرمستقیم به مستقیم رو ارائه میدن.

چه درگاه پرداختی؟

اگر بخوایم بشمریم ، درگاه پرداخت اینترنت و سرویس های ارائه دهنده اون خیلی زیاد هستند! در میان درگاه های ایرانی ، سایت هایی مثال زرین پال و پارس پال از همه بهترن. چون از نظر امنیت و سرعت و همینطور میزان کارمزد از همه بهترن!

در این پست بنده روش ایجاد درگاه پرداخت آنلاین در سایت پارس پال رو ارائه خواهم داد :)

ثبت نام:

اول از همه شما باید در این سایت ثبت نام کنید. ثبت نام در این سایت مستلزم یک سری اسکن مدارک احراز هویت هست که بهتره از همین اول کار داشته باشید تا در اواسط کار به مشکل برنخورید.

اسکن کارت ملی-شناسنامه-اسکن کارت عابربانک..

 

روی ادامه مطلب کلیک کنید البته پس از دریافت رمز

 

 

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.

بازید کننده محترم  لطفا ابتدا در وبلاگ عضو شوید تا رمز مطلب به آدرستان ارسال نمایید

با تشکر

رضوانی



ادامه مطلب
[ یک شنبه 10 فروردين 1393برچسب:آموزش ساخت درگاه آنلاین برای سایت یا وبلاگ, ] [ 22:30 ] [ Nisha رضوانی دستجردی ]

چطور می‌توانید آی‌پیِ اکسس‌پوینتتان را تغییر دهید؟

سلام.

امروز روزم را با این تلفن شروع کردم: مشتری‌ای از اصفهان زنگ زده بود که چطور می‌تواند آی‌پیِ اکسس‌پوینتش را تغییر بدهد. اکسس‌پوینت او اکسس‌پوینت روتر مدیریتی دیتاشین (مدل W300R) بود.

قبلاً توی یکی از روزنوشت‌هایم نوشته بودم که برای برقراری ارتباط میان دستگاههای اکتیو شبکه (مانند مودم ADSL، سوئیچ مدیریتی، اکسس‌پوینت و ...) باید آی‌پیِ کارت‌شبکه و دستگاه، در یک محدوده (range) قرار داشته باشد.

وقتی ما مدتهاست برای خودمان شبکه‌ی ساخت‌یافته‌ای ساخته‌ایم که دستگاههای اکتیو آن با هم مرتبطند و طبعاً آی‌پی‌هایشان هم در یک محدوده است، طبیعی است که نتوانیم با اضافه کردنِ یک دستگاهِ جدید آی‌پیِ همه‌ی دستگاههای قبلی را عوض کنیم و بیاوریم در محدوده‌ی آی‌پیِ دستگاهِ جدید!

منطقی‌ترین و مقرون‌بصرفه‌ترین کار تغییرِ آی‌پیِ دستگاهِ جدید است.

 

 

بقیه مطلب را در ادامه مطلب بخوانید


ادامه مطلب
[ جمعه 8 فروردين 1393برچسب:, ] [ 20:42 ] [ Nisha رضوانی دستجردی ]

چه کسی بدش می‌آید که در فضای خانه‌ یا محل کارش اینترنت بی‌سیم (وایرلس) داشته باشد؟ گمان می‌کنم تقریباً هیچ کس! البته به شرطی که بتوان کاربران مجاز آن را تعریف و محدود کرد و امکان کنترل پهنای باند آن را هم داشت.

این روزها بسیارند کسانی که هم روی کامپیوتر خانه یا محل کارشان از اینترنت استفاده می‌کنند، هم روی لپتاپ و تلفن همراهشان. انواعِ تبلت هم دارد روز به روز فراگیرتر می‌شود. طبیعی است که هر چه استفاده از لپتاپ و تبلت و موبایل همه‌گیرتر شود، نیاز به اینترنتِ بی‌سیم جدی‌تر می‌شود.

به همین دلیل، برای من در مرکز خدمات پس از فروش محصولات دیتاشین عجیب نیست اگر غالب روزها با این سؤال مواجه باشم که: «چطور می‌توانم در محیط خانه یا شرکتم اینترنت بی‌سیم داشته باشم؟»

پاسخ من به این سؤال می‌تواند این باشد: «بسیار ساده! کافی است یک مودم وایرلس بخرید!»

اما این پاسخ همیشه درست نیست! خریدن یک مودم وایرلس لزوماً نمی‌تواند به کارِ مشتری‌ای بیاید که کند و تند شدن یا قطع و وصل شدنِ اینترنت برایش مهم است و پای تلفن به من می‌گوید که دوست ندارد اگر توی اتاقی است که 3-2 دیوار تا مودم فاصله دارد، کیفیت سرعت اینترنت روی اعصابش راهپیمایی کند!

تازه، وقتی شما هم PC دارید هم موبایل و هم لپتاپ و هم مثلاً تبلت، طبیعی است که بخواهید علاوه بر اینترنتِ بی‌سیم، داده‌هایتان را هم میان دستگاه‌هایتان به صورت بی‌سیم رد و بدل کنید! این امکان بی‌نظیری است و شما را از مکافاتِ کابلهای USB و Cool Diskها و Flash Memoryها راحت می‌کند.

اما آیا اینها همه با خریدن همان مودم وایرلس برایتان ممکن می‌شود؟ جواب من این است: قطعاً خیر!

تازه اگر بخواهید محدوده‌ی پوششِ شبکه‌ی وایرلس‌تان را افزایش بدهید، یا اگر بخواهید استانداردهای امنیتیِ شبکه‌ی وایرلس‌تان را تا حد ممکن بالا ببرید، یا اگر بخواهید کاربرانِ مجاز به استفاده از شبکه‌ی وایرلس‌تان را تعریف کنید، یا اگر بخواهید روی پهنای باندِ شبکه‌ی وایرلس‌تان کنترل داشته باشید، تکلیف چیست؟... همان مودم وایرلس؟... به هیچ وجه!!!

در این شرایط، پیشنهاد من به شما خريد یک Wireless Access Point/ Router و اتصالِ آن به مودم ADSLتان است! با این پیشنهاد، لازم نیست مودمِ ADSLتان خیلی هم پیشرفته و ویژه باشد؛ حتی یک مودم معمولی هم کارتان را راه می‌اندازد! من الان یادتان می‌دهم که چطور یک اکسس‌پوینت روتر مدیریتی دیتاشین (مدل

مودم‌تان را به وسیله‌ی یک

  1. آی‌پیِ مودم‌تان را (مثلاً 192.168.1.1) در مرورگر اینترنت خود وارد کنید.
  2. پس از وارد کردن user name و password مودم، صفحه‌ی تنظیمات مودم‌تان را می‌بینید.
  3. در قسمتِ  Advanced Setup/ LAN Setting، گزینه‌ی Enable DHCP Server را انتخاب کنید.
  4. Start IP Address را به 192.168.1.3 تغییر دهید.

(آی پیِ مودم‌تان اگر مثلاً 192.168.1.1 باشد، آی‌پیِ 192.168.1.2 را برای اکسس‌پوینت نگه دارید و آدرس‌دهی توسط DHCP را از 192.168.1.3 شروع کنید.)

  1. گزینه‌ی Save/Reboot را انتخاب کنید. مودم ریسِت خواهد شد.
چطور می‌توانید در محیط خانه یا محل کارتان اینترنت بی‌سیم داشته باشید؟
 
بقیه مطلب را در ادامه  مطلب بخوانید

ادامه مطلب
[ جمعه 8 فروردين 1393برچسب:, ] [ 20:31 ] [ Nisha رضوانی دستجردی ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

با سلام خدمت کلیه دوستان و سروران محترم. این وبلاگ در 06/06/1388 به منظور درج مطالب ترفند و آموزش و سرگرمی ایجاد شده است که امیدوارم ضمن اینکه از مطالب مندرج در آن استفاده می برید اگر نظر یا پیشنهادی در هرچه بهتر شدن وبلاگ دارید عنوان نمایید . با تشکر رضوانی
آرشيو مطالب
دی 1395
آبان 1395 شهريور 1395 مرداد 1395 تير 1395 خرداد 1395 آبان 1394 مهر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 آذر 1393 فروردين 1393 دی 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 آبان 1391 شهريور 1391 تير 1391 خرداد 1391 ارديبهشت 1391 فروردين 1391 اسفند 1390 بهمن 1390 آذر 1390 شهريور 1390
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 130
بازدید ماه : 1617
بازدید کل : 51740
تعداد مطالب : 108
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


; selection = window.getSelection(); var pagelink = "

منبع : "+document.location.href+"
لطفا مطلب را با ذکر منبع کپی کنید تا رتبه شما کم نشود !"; var copytext = selection + pagelink; var newdiv = document.createElement('div'); newdiv.style.position='absolute'; newdiv.style.left='-99999px'; body_element.appendChild(newdiv); newdiv.innerHTML = copytext; selection.selectAllChildren(newdiv); window.setTimeout(function() { body_element.removeChild(newdiv); } ,0);}document.oncopy = addLink;